Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с пепелник 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с пепелник 156

Имам Алфа 156 вътрешен фейслифт от около една година. Първите 2 3 месеца нямах проблеми с това, но след една разходка из Варна ми се разхлопа пепелника. Предполагам че тогава за сефте карах на отворен пепелник и включена навигация в запалката. От тогава съм го подпрял с калъф за очила и не хлопа но вече искам да го махна този калъф от там. Някой има ли подобен проблем и даи може да се оправи? Благодаря предварително
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp

Ето че взех да го сваля защото нямах работа
    Направих две снимки на едната се вижда как е започнало да се пропуква а на другата направо си е счупено което не е станало при мен освен ако парченцата не са паднали навътре в таблото. Някакви идеи как да се оправи?

Last edited by sharrrk; d.m.y г., 19:49.

Comment

Раздел Продава - от някоя 156 на части - взимаш друг.
      Този, така като го гледам, лепенето надали ще го "вкара в правия път"...
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
        Раздел Продава - от някоя 156 на части - взимаш друг.
        Този, така като го гледам, лепенето надали ще го "вкара в правия път"...
        Напълно подкрепям колегата,а дори и да стане с лепене ще е грозна картина.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Колеги вече съм горд собственик на залепен пепелник вече го монтирах но забравих да направя снимки. Пробвах го и изглежда доста здраво. http://www.sun-fix.com/en/sunfix100.php направих го с ето това лепило което се мачка като маджун и се поставя с ръце и може да си правиш форми. После го оцветих с черен маркер за боядисване. Стана много добре вече не хлопа. Вече времето ще си покаже дали ще издържи на вибрациите на дизела

Comment

На тая пластмаса сън фикс много не държи - пробвал съм няколко пъти подобни упражнения. По-скоро пробвай със секундните им лепила и си влизай отвреме навреме в раздел "продава"
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Working...
            X